Zakład Jutar od wielu lat funkcjonuje w branży przetwórstwa mięsnego, oferując klientom w kraju i za granicą jakościowe półtusze wieprzowe pełne, bez głowy lub w formie podrobów, zgodnie z klasyfikacją SEUROP, czyli najpopularniejszym miernikiem określającym jakość mięsa. Firma, dzięki współpracy z wieloma podmiotami, zaopatruje w towar zakłady przetwórcze oraz handlowe, zapewniając transport i sprawną realizację zamówień, nawet na większą skalę. Takie podejście to z perspektywy klienta najlepszy wyznacznik, że współpraca z marką będzie satysfakcjonująca dla obu stron.
Odpowiednio przygotowane urządzenia, linia produkcyjna, a także współpraca z doświadczonymi rolnikami, umożliwia firmie Jutar coraz bardziej dynamiczny rozwój. Ubojnia trzody chlewnej, z siedzibą w Łagiewnikach Kościelnych, w Wielkopolsce zaopatruje zakłady przetwórcze w półtusze wieprzowe, oceniane według klasyfikacji SEUROP. Ponadto przedsiębiorstwo posiada wszystkie niezbędne uprawnienia, przestrzegając unijnych norm i realizując produkcję zgodnie z takimi systemami jak ISO lub HACCP, gwarantując klientom najlepsze produkty w korzystnych cenach.
Łagiewniki Kościelne 3 | 62-272 Łagiewniki Kościelne | woj.: wielkopolskie | NIP: 784-101-03-19 | REGON: 630382896 | numer telefonu: +48 61 427 64 68 | jutar.pl | biuro@jutar.pl
współrzędne gps 52.613355, 17.3472423
Poniedziałek | 08:00–16:00 |
Wtorek | 08:00–16:00 |
Środa | 08:00–16:00 |
Czwartek | 08:00–16:00 |
Piątek | 08:00–16:00 |
Sobota | 07:00–12:00 |
Niedziela | Zamknięte |